How do you make the city of the future a reality?

Smart city

Smart Cities. A term about which there is a lot to do. But how do you make the city of the future tangible?

Smart Cities. A term about which there is a lot to do. But how do you make the city of the future tangible?

Smart Cities. A term about which there is a lot to do. But how do you make the city of the future tangible?An interesting article for MyCSN, together with our CEO Joachim De Vos: https://lnkd.in/dgmFMkF (in Dutch)

Latest insights & stories

Schermafbeelding 2024 02 12 om 15 52 40

Extreme Networks: een schoolvoorbeeld van hoe je het beste uit je partnerschap haalt

Extreme Networks speelt een cruciale rol bij Living Tomorrow door hun visie op het netwerk van de toekomst te delen via een interactieve demo in de demozone City. Deze demo maakt hun toekomstvisie tastbaar voor bezoekers, waardoor deze een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden van toekomstige netwerken.

P1222095
Smart City & Industry

Q8 Innovatie- en digitaliseringstraining

Q8 zet haar transformatietraject met TomorrowLab voort. Met plezier delen we dan ook de laatste ontwikkelingen in onze samenwerking. Als onderdeel van hun aanhoudende transformatieprogramma is Q8 International toegewijd aan het verbeteren van hun kerncompetenties op het gebied van innovatie, digitalisering en flexibiliteit.

Het belangrijkste doel was om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen op deze cruciale gebieden, een gemeenschappelijke taal onder teamleden te bevorderen en samenwerking tussen verschillende afdelingen en operationele units te stimuleren. In samenwerking met Tomorrowlab kwam de Q8 Innovatie en Digitalisering Training tot stand.

230403 schueco BAU Introducing CC PJ v23 grading v03 mov 00 00 48 16 Still001
Smart Home & Out-of-home

Schüco lanceert Carbon Control voor CO2-reductie in de bouwsector

Schüco introduceert Carbon Control, een innovatieve en holistische aanpak om de CO2-uitstoot in de bouwsector drastisch te verminderen. Het biedt een antwoord op de ambitieuze doelstellingen van de Europese Green Deal, die streeft naar een reductie van broeikasgassen met 55% tegen 2030 en klimaatneutraliteit tegen 2050.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%