Insights & stories

Image 16

Een venster op een wereld van onbegrensde mogelijkheden: waar we de grenzen van innovatie en technologie verkennen, trends in duurzaamheid omarmen en spannende ontwikkelingen in de wereld van morgen onder de loep nemen. We willen u enthousiast maken met onze inzichten en verhalen. Veel plezier!

Living Tomorrow image placeholder

Smart Buildings & Infrastructure
Living Tomorrow image placeholder

The Power of Grey Water: Conserving Resources for a Sustainable Future

In a world where water scarcity is becoming a pressing issue, the concept of grey water recycling is gaining significant attention. Grey water refers to relatively clean wastewater generated from household activities such as bathing, washing dishes, and laundry. 

Img 03 16 9 3

Wat is de impact van cybersecurity op bedrijven in de Belux?

Smart Home & Out-of-home

Proximus NXT peilde samen met zijn filialen naar de bevindingen, aanpak en voornemens van onze ondernemingen op het vlak van cybersecurity.

Afbeelding van Whats App op 2024 06 07 om 14 58 26 c37d8b80

Revolutionair proefproject van Vlinvesta stelt nieuwe norm voor duurzame energie

Smart Buildings & Infrastructure

In een wereld waar duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan, presenteert Vlinvesta met trots een baanbrekend initiatief dat de manier waarop we denken over energiegebruik en -deling verandert.

Hugh han e T8 Ym UW Jj Q0 unsplash

Een slimme stad is een veilige stad

Smart City & Industry

In een tijd waarin de veiligheid in steden voor steeds complexere uitdagingen zorgt, slaan Securitas, Orange en Robovision de handen in elkaar voor het onderzoekstraject “Smart city is a safe city”. Het onderzoekstraject draagt bij aan een veiligere samenleving dankzij geavanceerde technologieën zoals artificiële intelligentie (AI) en het gebruik van 5G-connectiviteit.

Eurowall 2 1

Isolatieplaten zo CO2-neutraal mogelijk maken: een aanpak op verschillende fronten

Smart Buildings & Infrastructure

Isoleren is dan wel goed om je uitstoot te verlagen, de productie van isolatieplaten zelf is niet zo goed voor het milieu.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%